Verzending

Verzendkosten

Nederland
Het versturen van onze producten gaat altijd middels pakketpost. Onze muurstickers worden zorgvuldig in een koker verpakt en verstuurd. De kosten hiervan bedragen €4,95 voor bestellingen onder de €30,-. Bestellingen met een waarde boven de €30,- worden gratis verzonden.

België
Voor onze Belgische klanten gelden andere tarieven. Bestellingen onder de €30,- worden belast met €5,95 verzendkosten. Boven de €30,- geldt een tarief van €2,50.

Levertijden
Nadat wij de betaling hebben ontvangen, zullen wij de bestelling verzendklaar gaan maken. Wanneer je bij ons voor 16:00 uur besteld op een werkdag, doen wij ons best om deze de volgende dag bij je te laten bezorgen. Bestellingen naar België duren meestal 1-2 dagen voordat ze aankomen op de bestemming.

* Wij zijn afhankelijk van de post bezorgers. Wij zorgen dat de bestellingen tijdig op het postkantoor aanwezig zijn. maar wanneer onze bezorgdienst (PostNL) voor vertraging zorgt kunnen wij niet verantwoordelijk gesteld worden.

De verzending
De meeste muurdecoratie items zullen via een koker worden verzonden. Afhankelijk van de maat zal dit in een grote of kleine koker zijn. In enkele uitzonderingen zal een muursticker in een envelop verzonden worden als dit past.

Wij zijn niet aansprakelijk voor toegedane schade tijdens de verzending. Wij doen ons uiterste best artikelen zo veilig mogelijk verpakt op te sturen.