Over Ons

StickerCentral is onderdeel van WebsiteCentral. WebsiteCentral is in 2011 opgezet door twee Nederlandse ondernemers. Na het afronden van onze studie wilden wij kijken hoever wij het konden schoppen als eigen bedrijf. In de eerste instantie was WebsiteCentral een bedrijf dat website’s en webshops maakte voor andere ondernemers. Dit hebben wij een tweetal jaar succesvol gedaan tot wij bedachten een andere strategie te hanteren. Wij zagen dat veel webshops van onze klanten faalden omdat het concept van marketing inclusief service niet altijd begrepen werd door onze klanten. Veel startende ondernemers dachten dat een succesvolle webshop oprichten enkel te maken had met het opzetten van een webshop. Echter komt er veel meer bij kijken.

Na het succesvol starten van onze eerste webshop in 2013 hebben wij besloten hiermee verder te gaan. Momenteel zijn wij de draaiende kracht achter 7 merken en onze doelstelling is om in 2016 3 nieuwe webshops te starten. Alle onder de Central merk.

StickerCentral wordt momenteel door twee personen binnen het bedrijf draaiend gehouden. Zo hebben wij een product manager die constant opzoek is naar nieuwe muurstickers om ons assortiment up to date te houden. Onze product manager is altijd opzoek naar nieuwe stickers en mogelijkheden om zo ons concept uniek en draaiend te houden. Wij staan ook altijd open voor feedback. Een mailtje met daarin uw bevindingen en aanbevelingen wordt altijd op prijs gesteld en goede tips belonen wij met een 10% kortingsbon welke u kunt inleveren bij een van onze webshops! Of u er een nieuwe muursticker mee koopt of liever de kortingsbon besteed aan een vliegles of logo ontwerpen, de keuze is aan u.

Meer weten over ons? Bezoek dan snel onze algemene website WebsiteCentral, hier kunt u kennis maken met ons en onze strategie inzien.

Meer weten over StickerCentral